September 2, 2020 at 6:20 PM

TV-Lite versiunea 0.1.8 a fost lansat


În această versiune am continuat cu îmbunătățirile aduse playerului în sine. Am introdus înregistrarea emisiunilor (în general a ceea ce se redă), transmiterea în flux (streaming), utilă dacă vreți să urmăriți ceea ce redă, concomitent pe un alt dispozitiv și selecția de canale audio/video/subtitrări în cazul în care fișierul sau fluxul redat permit asta.

De asemenea am îmbunătățit comportamentul trackbar-ului de filme, aducând mici modificări legate de ergonomie.

Categorie: General
Postat de: oberon

Pentru a seta o înregistrare, este necesar ca playerul să fie inițial oprit. Se apasă butonul de înregistrare și se selectează „record”

.Folosirea butonul record

Fisierul se va salva în directorul /home/utilizator pe Linux, sau "My Documents" pe Windows. Va conține numele canalului, dată și va avea extensia "mpg"

Din același loc se va puntea comanda și transmiterea de stream-uri. Se poate testa  pe același PC cu un player oarecare, căruia i se dă adresa http://localhost:50100. Portul este deci 50100. Este necesar să știți adresa în rețeaua locală a PC-ului (http://192.168.x.x:50100). Probabil va fi necesar să-i acordați permisiunile de a transmite în firewall.

De asemenea este acum posibil să se selecteze subtitrări sau piste audio/video în cazul transmisiunilor ce permit aceasta (de obicei video on demand, format .mkv). Acest lucru este posibil din meniul „Vizualizare” - „View'.

Gasiți noua versiune 0.1.8 la adresa știută http://tv-lite.com/downloads.

Distracție plăcută!