July 11, 2021 at 12:07 AM

Versiune nouă 0.5.2


Încă un „sprint” care a dus la o versiune nouă a programului. Am corectat niște neajunsuri care deveniseră destul de vizibile, mai ales când TV-Lite este utilizat cu liste de la „furnizori” terți. Uneori acestea sunt liste „compilate” de entuziaști, care conțin adrese publice de transmisii TV din toată lumea. Alteori pot fi chiar liste ale unor furnizori IPTV. Ambele tipuri pun anumite probleme, legate de mărimea lor, sau de anumite „chichițe” legate de conexiune.

Categorie: General
Postat de: oberon

Mooz

În imagine se observă postul Mooz RO. Pânâ la această versiune TV-Lite nu putea să receptioneze sursele Mooz oficiale. Acum, în principiu, este posibil. Voi explica mai jos.
Schimbările importante din această versiune sunt:

Recomand tuturor să actualizeze VLC la această versiune. În tot acest timp am încercat, pe cât posibil, să respect formatul listei TV-Maxe. Însă, de acum , odată cu introducerea noilor facilități, o să fie din ce în ce mai greu să fac acest lucru. Nici grupurile, omniprezente în celelalte programe IPTV, nici opțiunile de VLC nu au fost prevăzute în TV-Maxe.
Ca de obicei, puteți descărca noua versiune de la pagina știută

Succes!